Consorci Esportiu
Search
Seu Electrònica - Categories de tràmits

Bonificacions de la quota mensual del servei públic de l’Escola Municipal de Música de Banyoles

Descripció

El servei públic de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) preveu de fa temps un seguit de descomptes no tan sols per a les matrícules (la matrícula anual és unifamiliar), sinó també per les quotes mensuals:

  • Un 5% a les famílies amb dos membres matriculats a l’EMMB, aplicable a les quotes mensuals de tots els cursos.
  • Un 10% a les famílies amb tres o més membres matriculats a l’EMMB, aplicable a les quotes mensuals de tots els cursos.
  • Un 10% a la tarifes del Casal d’Estiu, per família nombrosa, monoparental o amb germans, així com per alumnes de l’Aula de Teatre i de l’EMMB. Pel que fa aquest descompte, el percentatge de bonificació es podrà acumular amb l’aplicació d’un màxim del 20% sobre les tarifes del casal.

No obstant això, la novetat des del curs 2017-2018, ha estat l’aprovació d’un sistema de descomptes o bonificacions d’un 25% a les quotes mensuals des del curs D’INICIACIÓ fins a 4t de NIVELL MITJÀ de l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

No són acumulables els percentatges de descompte abans descrits amb aquest últim sistema de bonificació.

Per gaudir de la bonificació de la quota mensual, s’han d’acomplir els següents requisits:

Qui ho pot demanar

Famílies empadronades al municipi de Banyoles, amb un o més fills/es matriculats a l’EMMB.

Aplicació del sistema de bonificació

Aquest sistema de bonificació s’aplicarà des del curs d’INICIACIÓ fins a 4t de NIVELL MITJÀ del Pla d’Estudis vigent, amb un màxim de sis cursos subvencionats, si la renda de la família no canvia.

Requisits d’accés a la quota mensual bonificada:

Per veure els requisits clicar aquí

Quan es pot demanar l’ajut

Les sol·licituds es poden presentar durant el període de matriculació de l’EMMB i durant el curs escolar, sempre que s’acompleixin els requisits abans esmentats. No obstant això, en cas de resoldre’s favorablement la petició de quota bonificada un cop iniciat el curs escolar aquesta tindrà efectes en la quota mensual següent que es cobri a partir del moment de la seva aprovació.

Documentació necessària

Formulari de sol·licitud que podrà demanar a la Secretaria de l’EMMB o bé descarregar-la clicant a sol.licitud.

Canals de tramitació

Presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles. L'horari és de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 3/4 de 7 de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a 3 de la tarda; els mesos de juliol i agost de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2 de la tarda.

Electrònicament, clicant a l'enllaç "Iniciar tràmit" d'aquesta mateixa pàgina. Si no es disposa d'un certificat digital, és pot fer mitjançant l'Idcat mòbil.

Per consultes: trucar al 972581848 o enviar un correu a cultura@ajbanyoles.org

 

  BOP Girona