Consorci Esportiu
Search
Seu Electrònica - Categories de tràmits

Categories de tràmits

Parades de Sant Jordi

Descripció

Procés de sol.lcitud de parada de venda de roses i llibres durant la Diada de Sant Jordi, a la plaça Major de Banyoles, el dia 23 d'abril de 2018.

Qui ho pot demanar?

Entitats, associacions sense anfany de lucre i/o empreses, que compleixin els requisits de la normativa adjunta, dedicats a la venda de roses i llibres. No s’admetran instàncies en nom de persones físiques privades/particulars, excepte que estiguin donats d'alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA).

Quan?

Període d'inscripcions: del dimecres 21 de febrer al dimecres 4 d'abril de 2018, ambdòs inclosos. Fora d'aquest termini no s'acceptarà cap sol.licitud.

Documentació necessària i requisits

D'acord amb la normativa adjunta. Consulteu les Bases

Temps de tramitació

Es notificarà via correu electrònic l’adjudicació de les parades el divendres 6 d’abril. El plànol definitiu d’ubicació de cadascuna de les parades adjudicades es donarà a conèixer abans del 13 d’abril.

Preu

Gratuït

Silenci administratiu

Negatiu

Canals de tramitació

Enviant la documentació a través de:

  • La seu electrònica
  • Per correu postal, a l’adreça Passeig de la Indústria, 25   de Banyoles
  • Presencialment a les oficines municipals dins l'horari d'atenció al ciutadà que és: de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 3/4 de 7 de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a les 3 de la tarda.

Documents relacionats

 Títol
Bases
Sol·licitud

Tràmits relacionats

 

  BOP Girona