Consorci Esportiu
Search
Seu Electrònica - Categories de tràmits

Fira de St. Martirià - Mercat d'Artesania (novembre)

Descripció
Procés de preinscripció al Mercat d'Artesania en el marc de la Fira de Sant Martirià que es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de novembre del 2024.

Qui ho pot demanar?
Titulars de parades de venda ambulant que compleixin amb els requisits de la normativa adjunta, preferentment artesania.

Documentació necessària
D’acord amb normativa adjunta.

Preu

  • Són 18,60 € dia i metre Artesania i 37,25 € dia i metre Alimentació.

 

Termini d’inscripció –  Fira pendent d’aprovació i determinació de les dates d’inscripció

 

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

 

  1. TELEMÀTICAMENT - A través de la seu electrònica: Obligatori per persones jurídiques.

 

Pas 1: Descarregar la sol·licitud de la fira, omplir-la, firmar-la i guardar-la al ordinador o dispositiu electrònic que s’estigui utilitzant.

 

Pas 2 : Revisar de tenir escanejada o guardada al dispositiu electrònic que s’està utilitzant, la documentació requerida de la parada (últim rebut d’autònoms, pòlissa de responsabilitat civil de la parada, rebut de la pòlissa de responsabilitat civil amb vigència actual, si s’escau registre sanitari, carnet de manipulador d’aliments i/o carnet d’artesà, si es la primera vegada que es presenta sol·licitud també fotografia de la parada i catàleg de productes)

 

Pas 3: Omplir l’instancia genèrica per la seu electrònica. Per fer-ho cal anar al botó del costat dret d’aquesta pàgina – INICIA EL TRÀMIT , si es té algun dubte, seguir la guia pràctica adjuntada de presentació d’instàncies

 

Consulteu la Guia pràctica que trobareu a l'apartat de documents.

 

Pas 4: Adjuntar a la instància genèrica que s’està tramitant, la sol·licitud de la fira abans omplerta en el Pas 1, i la documentació requerida de la parada (Pas 2).

 

Pas 5 : Enviar l’instancia. Una vegada aquesta s’hagi presentat correctament, es generarà automàticament un rebut de presentació amb el dia, hora i registre d’entrada efectuat.

 

 

  1. PRESENCIALMENT - A través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Banyoles amb cita prèvia no obligatòria: Només per les persones físiques

 

En cas de ser persona física, es podrà presentar presencialment. Es recomana demanar cita previa al telèfon 972 57 00 50, en horari de 8.30h a 14h, o a www.banyoles.cat. “

 

NO S’ACCEPTARAN SOL·LICITUDS FORA DEL TERMINI ESTABLERT, NI ENVIADES PER CORREU ELECTRÒNIC O ALTRES MITJANS NO ESPECÍFICATS EN AQUEST APARTAT.

 

  BOP Girona