Consorci Esportiu
Search
Seu Electrònica - Categories de tràmits

Fira de Nadal

 

Dates de celebració  – 14 i 15 de desembre de 2024

Termini d’inscripció – Fira pendent d’aprovació i determinació de les dates d’inscripció

Preus:  6,91 € dia i metre Artesania i 13,82 € dia i metre Alimentació

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

  1. TELEMÀTICAMENT - A través de la seu electrònica: Obligatori per persones jurídiques.

Pas 1: Descarregar la sol·licitud de la fira, omplir-la, firmar-la i guardar-la al ordinador o dispositiu electrònic que s’estigui utilitzant.

Pas 2 : Revisar de tenir escanejada o guardada al dispositiu electrònic que s’està utilitzant, la documentació requerida de la parada (últim rebut d’autònoms, pòlissa de responsabilitat civil de la parada, rebut de la pòlissa de responsabilitat civil amb vigència actual, si s’escau registre sanitari, carnet de manipulador d’aliments i/o carnet d’artesà, si es la primera vegada que es presenta sol·licitud també fotografia de la parada i catàleg de productes)

Pas 3: Omplir l’instancia genèrica per la seu electrònica. Per fer-ho cal anar al botó del costat dret d’aquesta pàgina – INICIA EL TRÀMIT , si es té algun dubte, seguir la guia pràctica adjuntada de presentació d’instàncies

Guia pràctica 

Pas 4: Adjuntar a la instància genèrica que s’està tramitant, la sol·licitud de la fira abans omplerta en el Pas 1, i la documentació requerida de la parada (Pas 2).

Pas 5 : Enviar l’instancia. Una vegada aquesta s’hagi presentat correctament, es generarà automàticament un rebut de presentació amb el dia, hora i registre d’entrada efectuat.

 

  1. PRESENCIALMENT - A través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Banyoles: Només per les persones físiques

Per poder efectuar el tràmit de manera presencial es pot fer amb cita prèvia no obligatòria. Per demanar-la és pot fer a través dels següents canals: Per telèfon al 972 57 00 50 o al següent link https://citaprevia.ubintia.com/banyoles/#nbb

NO S’ACCEPTARAN SOL·LICITUDS FORA DEL TERMINI ESTABLERT, NI ENVIADES PER CORREU ELECTRÒNIC O ALTRES MITJANS NO ESPECÍFICATS EN AQUEST APARTAT.

 

  BOP Girona